Сейшели
Сейшели
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

5+

от 2080 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки във вила със закуски.

Разположение: Новият приказен ризорт се намира в красивата североизточна част на остров Праслин. Разположен е на половин километровия фин пясъчен плаж Ансе Такамака с кристално чиста вода и заобиколен от впечатляващи гранитни образувания. Комплексът е разположен в близост до природния резерват “Вале де Май, Valle de Mai”.  Тук можете да се потопите в уникалния животински и растителен свят или да прекарате един незабравим ден в природния резерват включен в списъка на световното културно и природно наследство, да пътувате до съседните острови. Летище Праслин се намира на около 30 мин., летище Махе на около 20 мин. с хеликоптер.


5+

от 1413 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки във вила със закуски.

Разположение: разположен на частен остров Сен Ан с площ 220 хектара край североизточните брегове на Махе, на територията на воден парк Сен Ан, заобиколен от 3 плажа. Хотелът се намира на около 5 км. от летището на Махе, а приблизително 10 минути са необходими, за да стигнете от летището до кея и още толкова, за да пристигнете в хотела (включен ежедневен трансфер с лодка).


5+

от 243 лв.
Цената е на човек и включва: 1 нощувкa със закуска.

Разположение: Хотелът е разположен на прочутия плаж "Бей Лазар" в южната част на Махе, на 20 мин. от Международно летище Сейшелски Острови и на 40 мин. от столицата Виктория.

 

Какво предлага Вашият хотел:  Луксозният комплекс принадлежащ на реномираната верига хотели Кемпински е открит през март 2012 г., който предлага на своите гости незабравима почивка, в стилна и луксзона атмосфера. Хотелът разполага с 4 ресторанта и няколко бара.


4

от 1008 €
На човек в двойна стая за 7 нощувки със закуска.

Le Duc de Praslin е малък бутиков хотел с 27 стаи, разположен на плажа Cote D'or. Предлага 6 делукс стандартни стаи, 14 стаи superior, 4 апартамента, 2 големи реновирани апартаменти за младоженци и 1 фамилен апартамент с две стаи.

Хотелът разполага с ресторант, бар, басейн, масажно студио, библиотека, галерия и магазин за сувенири.