Виетнам
Виетнам
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

5

от 459 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая със закуска.

Разположение: Отдалечен е на 450 км от Сайгон и на 1275 км южно от Ханой. Това е единственият комплекс в На Транг, от традиционните морски курорти на Виетнам, който е разположен директно на плажа. Центърът на На Транг е само на 1 км и може лесно да се достигне по улицата, разположена зад комплекса. При разходка ще откриете прочутите ресторанти, барове и магазини “Tran Phu Boulevards”. Летище “Cam Ranh” е на 34 км – 40 минути с кола.

Какво предлага Вашият хотел: „Ana Mandara” означава „хубав дом за госта", каквато е и цялостната концепция на хотела. В стил на типично виетнамско село, изградени с много дърво и ратан, вилите са разположени хармонично в голяма градина.


5

от 574 €
На човек за 7 нощувки в двойна стая "Deluxe" със закуска.

Местоположение: Прекрасно разположение директно на красивия дълъг пясъчен плаж на Муи Не, който се смята за един от най-красивите във Виетнам. На около 500 м можете да намерите ресторантчета и малки магазинчета. До Фан Тиет са около 12 км.

 
Какво предлага Вашият хотел: Елегантният комплекс принадлежи към реномираната хотелска група Анантара и е разположен сред тропическа растителност.


5+

от 1325 €
На човек във вила за 7 нощувки със закуска.

Местоположение: Този луксозен комплекс, разположен сред хълмове и тропическа гора, в залива Нинх Ван, съчетава разположение в близост до планинска верига, като едновременно се намира директно на невероятен пясъчен плаж. Курортът е достъпен само по вода. Летището Кам Ранх е на 40 км.

 
Какво предлага Вашият хотел: Чрез своето местоположение този комфортен уелнес комплекс предлага максимална възможност за почивка и отдих.


3

от 204 €
На човек в двойна стая за 7 нощувки със закуска.

Местоположение: Хотелът се намира директно на прекрасния пясъчен плаж Муи Не, на около 13 км от центъра на Фан Тиет. На около 1 км разстояние от него има ресторанти и магазини.

Какво предлага Вашият хотел: Новопостроен модерен хотел с отлично местонахождение, с един басейн, два ресторанта, лоби, рецепция, магазин за сувенири. Хотелът се състои от една сграда на 4 етажа, има 58 стаи. Безплатно се предлагат шезлонги и чадъри на плажа и на басейна, има безжичен интернет срещу заплащане.


5

от 426 €
На човек в двойна стая за 7 нощувки със закуска.

Местоположение: Директно разположен на Чайна бийч, един от най-красивите плажове на Виетнам. Всекидневно се предлага безплатен шатъл до Хой Ан, който се намира на около 25 км. Да Нанг е отдалечен на 7 км.
 
Какво предлага Вашият хотел: Луксозният комплекс се състои от няколко сгради, разположени в красива градина. Ресторантите и салоните са открити с дървен или каменен под и красиви мебели. Всички заведения Ocean Terrace, Ocean Terrace bar, Café Indochine, Hai Van Lounge, Lagoon Bar предлагат изключително разнообразие от кулинарни изкушения от виетнамската и интернационална кухня.


5+

от 1043 €
На човек във вила за 7 нощувки със закуска.

Местоположение: Разположен на спокойно място на красивия плаж Ми Ке. Центърът на Да Нанг е на около 10 минути, а малкото градче Хой Ан на около 20 минути. Всекидневно има безплатно автобусче до Хой Ан.
 
Какво предлага Вашият хотел: 
Отвореният през 2010 година хотел  предлага уникална концепция за безплатно ползване на всички спа услуги, както и закуска по всяко време и на всяко място в компекса.