Почивки
Почивки
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС
от 1278 €
Цена на човек за 7 нощувки на съответната база изхранване, самолетни билети и трансфери

Ако искате да избягате от света и да се отдадете на романтика и необятна красота, то вашето място са Малдивите. Въпреки своята изолираност те разполагат с всички удобства, покриващи най-висок стандарт.


от 990 €
Цена на човек за полет от/до Мадрид, трансфери и 7 нощувки на база ол инклузив

*без депозит и с включена безплатна анулация до 7 дни преди датата на пътуване

Палми, море, коктейли, екзотични ястия, блажено мързелуване и разходки сред разкошна природа – Пунта Кана, Доминикана (Punta Cana, Dominicana) е раят на земята. Pядко има място, което е успяло да запази природата си непокътната, като същевременно предлага многобройните удобства на големите хотелски комплекси.


от 266 €
на човек в двойна стая с включени самолетни билети, 4 нощувки и трансфери

 Берлин е динамичен и креативен град, удържал стоически историческите промени, ехото от които все още оттеква от величествените сгради, великолепните музей и театри, изтънчените ресторанти, оживените кръчми и нощни клубове. Столицата на Германия е един от най-влиятелните политически, културни и научни центрове на територията на цяла Европа. Берлин притежава изключително добре развита транспортна система. Освен това в градът се помещават едни от най-реномираните и уважавани висши училища в Европа, също така може да се видят най-забележителните спортни събития, оркестри и музеи. Икономиката му е основана на обслужващият сектор, като включва в себе си редица разнообразни медицински и медийни корпорации, политически среди, изследователски институти и строителна индустрия. Освен това, обаче Берлин е чудесно място за една луда екскурзия, защото все повече си спечелва славата на място, на което може да се забавлявате по много и най-различни начини. На територията на града се намират огромен брой музеи за един европейски град, като към настоящият момент  Берлин има 173 музея. Друго забавление са разрастващите се в световен мащаб фестивали, авангардното изкуство, и не на поседно място нощният живот и съвременната архитектура. Берлин с право може да се нарече пресечна точка на нациите, тъй като неговите улици са станали дом на хора от 150 нации, което пък го прави един от най-либералните и разкрепостени градове-столици, уважаващи свободата на словото и художественото изразяване. И всичко това гарнирано с едно бурно и несекващо динамично ежедневие.

четири нощувки с полет от София


от 1016 €
Цена на човек за 7 нощувки на съответната база изхранване, самолетни билети и трансфери

*от 1016 евро - пакетната цена е на човек и включва самолетен билет, трансфер и 7 нощувки на съответната база изхранване:


от 902 €
Цена на човек за 7 нощувки на ол инклузив, полет от Мадрид и трансфери

с 0 евро разход и депозит до 15 дни преди датата на заминаване, за резервации направени до Септември и отпътуване до Април 2021


от 204 €
Цена за двама за 5 нощувки със закуска

Българското Черноморие е богато с дълги златни плажове, чисто море и невероятно разнообразие от курорти, и ваканционни комплекси.