Америка
Америка
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

4

от 244 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая със закуска.

Разположение: Хотелът е разположен в централната част на стария град в Хавана. В близост до хотела се намира катедралата и известната край брежна алея “Malecon”. Пътят от хотела до летището е около 30 минути.

Какво предлага Вашият хотел: Архитектурата на хотела е в Неокласически стил. Хотелът предлага на своите гости рецепция, бар, малък магазини A-la-cart ресторант. Гостите могат да бъдат привлечени от вътрешния двор на хотела, който е украсен със стъкловидна мозайка, а таванът е под формата на купол.


4

от 539 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая със закуска.

Разположение: Разположен във вилната зона на Мирамар, директно на морето. До центъра на Хавана - 10 минути.

Какво предлага Вашият  хотел: Модерен комфортен хотел с рецепция, бюфет и а-ла карт ресторанти, 5 бара, 3 басейна. Шезлонгите и хавлиите на басейна са безплатни.


4

от 398 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на All Inclusive.

Разположение: Разположен директно на плажа на Варадеро. До летището -35 км. До центъра на Варадеро- 10 минути.

Какво предлага Вашият хотел: Вилно селище в карибски стил под ръководството на световноизвестната испанска верига Сол Мелия. Хотелът е разположен сред градини , езера и буйна растителност. На разположение на гостите са лоби, лоби-бар, още 5 бара и четири ресторанта, интернет, 2 басейна, фризьор, магазини, обменно бюро. Шезлонгите и хавлиите на басейна са безплатни.


4

от 427 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на All Incusive.

Разположение: Хотелът е разположен директно на плажа, в красивия залив Пуерто Виехо. До рибарското селище Хуан Гриего са 15 мин. с кола. Има безплатен превоз от хотела до най-големия град на острова - Порламар с многобройни възможности за забавления и пазаруване.

Какво предлага Вашият хотел: Хотелът предлага голямо фоайе с рецепция, кът за пазаруване, фризьор, стая за четене, основен и 2 а-ла-карт ресторанта, различни барове. В тропическата градина е разположен голям басейн с бар и отделeн детски басейн. Безплатни шезлонги, чадъри и хавлии на басейна и на плажа.


4

от 392 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на All Incusive.

РазположениеХотелът е раположен на плажа на Плая ел Агуав тропическа градинаТрансферът от летището траеоколо 40 минути.

Какво предлага Вашият хотелХотелът е част от испанската хотелска верига „Хеспериа”, състои се от 4 сградибунгалав градинатарецепция и малка галерияХотелът разполага с бюфет ресторант и а-ла-карт ресторантбарове на плажа ибасейна, 5 басейнаХавлиишезлонги и чадъри на басейна и плажа - безплатно.


4

от 294 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки със закуска.

Разположение:

  • Разположен централно в стария град
  • Забележителностите са само на няколко минути разстояние от хотела
  • Време за трансфер: около 30 минути