Индийски океан
Индийски океан
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

5

от 500 €
Цената е на човек и включва: 6 нощувки в двойна стая със закуска и вечеря.

Разположение: Хотелът е разположен в източната част на о-в Мавриций на пясъчен плаж с дължина 2 км. сред красива тропическа градина. Пътят до Belle Mare е около 10 минути с такси, а Port Louis е на 43 км. от хотела. Трансферът от летището е с продължителност 80 мин.

Какво предлага Вашият хотел: 7 ресторанта – основен ресторант „La Citronelle”, средиземноморски ресторант „ La Spiaggia”, 2 ресторанта в голф клуба – „Deer Hunter” и “Le Swing” и ексклузивен a-la-carte ресторант “Blue Penny Cafe” с цигарен бар. Около басейна и плажа има още два ресторанта с по-лека кухня и 6 бара. Комплексът разполага и с 4 басейна. Шезлонгите, чадърите и шалтетата на плажа и басейна са безплатни за гостите на хотела.


от 663 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая със закуска и вечеря.

Разположение: Намира се директно на плажа, на 5км. от селището Flicen Flac. Трансферът от летището е с продължителност 60 мин.

Елегантен, в азиатски стил  комплекс, разположен сред 9 хектара тропическа градина. Хотелът е обновен през 2007 год.

Какво предлага Вашият хотел: открито лоби, няколко малки магазина, фризьорски салон, 4 ресторанта и два бара. Основеният ресторант - “La Ravinala” е разположен директно на басейна. В ресторанта на плажа  “Tamassa” гостите се наслаждават ежедновно на грил специалитети. Освен това има китайски ресторант “Ming Court” с китайска и японска кухня.  В А-ла карт ресторанта “Jacaranda” - ресторант с романтична атмосфера, предлагащ изискана френска  кухня. Хотелът разполага с открит басейн ( 2000 кв.м.), шезлонги и чадъри (безплатно). 24 часово обслужване (рум сервис, пране, гладене)


5

от 936 €
Цената е на човек и включва: 6 нощувки в двойна стая със закуска.

Разположение: Хотелът е разположен в източната част на о-в Мавриций, на 3 км. от селището Troud’Eau Douce. На около 5 мин. с лодка се намира приказния остров I lot Mangenie, който е собственост на хотела. Port Louis е на 40 км. от хотела, трансферът от летището е с продължителност 50 мин. 

Какво предлага Вашият хотел: Хотелът е един от най-впечатляващите в архитектурно отношение в Индийския океан. Дървен мост свързва комплекса с малкия остров Frangipani.


5+

от 713 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в джуниър суит със закуска.

Малкият елегантен комплекс, състоящ се от бунгала се намира на едно от най-добрите места, предлагащи перфектно обслужване.

Разположение: Комплексът е разположен на северозападния плаж - Trou aux Biches на Мавриций. Самият комплекс е моделиран, като малко селце състоящо се от елегантни вили и апартаменти, сред тропическите градини на Мавриций. По този начин се осигурява тишина, спокойствие и дискретност на гостите на комплекса.


5

от 591 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая със закуска и вечеря.

Този класически хотел с разкошни градини и обслужващ персонал, предлага най-добрите предпоставки за една напълнo отпускаща почивка. Известната вечерна церемония с факли е популярна атракция за всички гости на хотела.

Hilton Mauritius печели гостите си със своята добре поддържана градина. Лагуните и водопадите са комбинирани с един от най-красивите плажове на острова.

Разположение: Директно на пясъчния плаж. Време за трансфер: около 1 час


5+

от 1210 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в среден суит на база полупансион.

Разположение: Хотелът е разположен директно на плажа. Трансферът до летището е 80 минути.

Отдалеченост:

· Летище < 100 км.

· Директно разположен плаж