Бразилия
Бразилия
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

3

от 206 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая със закуска.

Разположение: Хотелът е разположен сред тропическа градина в предградие на град Салвадор де Баия. До центъра на Салвадор са  около 27 км., където има много ресторанти, кафенета и възможности за забавления - до летището - около 10 км.

Какво предлага Вашият хотел: В тропическата градина на хотела има и много малка зоологическа градина. Хотелът разполага с рецепция и уютно лоби, 2 ресторанта с международна и типична местна кухня, басейн и детски басейн – разположени са непосредствено до плажа. На бассейна се намират Lounge-bar. Хотелът предлага още магазин за кафе, кът за гледане на телевизия, мини маркет и детска площадка. Шезлонгите, чадърите и хавлиите на плажа и басейна са безплатно.


4

от 615 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на база All Incusive.

Разположение: Хотелът е разположен северно от град Салвадор, директно на прекрасния плаж Гуарахуба. Селището Прайа до Форте е на 12 км, а летището в Салвадор де Байа - на 42 км.

Какво предлага Вашият хотел: Хотелът разполага с бюфет-ресторант, два a-la-carte ресторанта и няколко бара, басейн с бар и отделeн детски басейн, рецепция (24 часа), магазини, стая за игри, библиотека, дискотека, спа център. Услуги, като пране и гледане на деца са срещу заплащане. Чадъри, шезлонги и хавлии на басейна, както и хавлии на плажа - безплатно.