Мексико
Мексико
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

4

от 558 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая със закуска.

Разположение: Хотелът е разположен директно на плажа и е само на няколко минути пеш от яхтеното пристанище. Вблизост има възможност и за пазаруване, а трансфера от летището до хотела е около 90 мин.

Какво предлага Вашият хотел: Хотелът разполага с лоби-бар, 2 ресторанта ("El Xenote" и "La Veranda"), бийч бар, голямбасейн. Хотелът предлага рум сървиз срещу заплащане, а шезлонгите, чадърите и хавлиите на плажа и басейна са безплатни.

 


5

от 769 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на All Incusive.

Разположение: Хотелът е разположен директно на плажа Урбанизейшън Плая кар, на 2 км от Плая дел Кармен, на 60 кмот Канкун и само на 500 м от търговкия център Плаза Плая кар.

Какво предлага Вашият хотел: Хотелът се състои от една основна триетажна сграда сред голяма градина, основенресторант с тераса, няколко тематични ресторанта (бразилски, мексикански, японски), 5 бара.


5

от 769 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на All Incusive.

Разположение: Хотелът е разположен на самия  плаж в хотелската зона на Канкун. Намира се на 10 км. от Канкун. На 60 м. от хотела има търговски център

Какво предлага Вашият хотелХотелът се състои от осеметажна сграда и предлага на своите гости рецепция, лоби бар, интернет зала (срещу заплащане). На разположение на гостите има също, климатизиран ресторант с тераса, четири ресторанта и един “Fusion” ресторант, два басейна, единият от които с джакузи, детски басейн, ресторант и бар около басейна. Шезлонгите, чадърите и хавлиите на басейна са безплатни. Шезлонгите на плажа към хотела също са безплатни.


5

от 731 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на All Incusive.

Разположение: Хотелът е разположен директно на плажа Урбанизейшън Плая кар. Разстояние до Плая дел Кармен - 3 км,до Канкун - 60 км.

Какво предлага Вашият хотел: Хотелът е елегантно обзаведен и разполага с просторно лоби, рецепция, конферентназала, интернет терминал (срещу за плащане) един основен ресторант с тераса, 3 тематични ресторанта и други два наплажа, 5 бара, басейн, детски басейн. Гостите на хотела ползват шезлонги, чадъри и хавлии на басейна и шезлонги наплажа безплатно.


4

от 1440 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки с All inclusive.

Разположение: Хотелът е разположен на около 800м. от плажа в частна хотелска зона, в чиято среда се намира голф игрище с 18 дупки. До плажа може да се стигне с голф количка (няколко пъти дневно без заплащане). Плая дел Кармен се намира на 3 км., а Канкун на 60 км.

 

Какво предлага Вашият хотел:  Хотелът разполага с основна сграда, в която се намира рецепцията. Комплексът предлага на своите гости два бара, като към тях има един спортен, ресторант с тераса, азиатски ресторант,ресторант на плажа (в хотел RIU Yucatan).В градината на хотела са разположени два бассейна, детски басейн, джакузи, бар и ресторант до басейна.


4

от 434 €
На човек в двойна стая за 7 нощувки на база "All Inclusive"

Местоположение: Хотелът е обграден от тропическа растителност и директно разположен на красивия плаж Плая Марома в Ривиера Мая. Хотелът е подходящ както за аквтивни почиващи, така и за тези предпочитащи спокойствието. Канкун с многобройните си заведения и магазини е на 35 км, а Плая дел Кармен на 20 км от хотела. Трасферът от летището е около 45 минути.