Италия
Италия
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС
от 697 лв.
Цена на човек в двойна стая за 4 нощувки със закуски и вечери, и самолетен билет с чекиран багаж

Пулия – перлата на Южна Италия! Неизчерпаемо богатство от история, архитектура, прекрасна храна и страхотно вино!

Резервирай с минимален риск!

до 31.07.2020, ще приемаме резервации срещу депозит от 50 лв. на пътуващ!


от 501 €
Цена на човек за 4 нощувки със закyски, вечери и самолетен билет с малък ръчен багаж

Рим, Тоскана, Венеция, Сан Ремо... Истинска звездна колекция, която носи славата на Италия като туристическа страна по целия свят. Но красотите на Апенините имат и своето продължение в живописните италиански езера и накацалите по тяхното крайбрежие кокетни курортни градчета. Предлагаме ви едно романтично пътуване до тези перли на италианския туризъм и разходка из Лугано - швейцарският „Монте Карло”.


от 929 лв.
Цена на човек за 7 нощувки в двойна стая и полет с чекиран багаж

Най-южната част на Италия - "тока на Ботуша", 7HB+ в 4* SPA хотел "Delle More", на брега на Адриатика


от от 669 €
на човек в двойна стая за 7 нощувки и самолетен билет

Италианският град Сан Ремо и Френската Ривиера са две от големите звезди на Лигурийското крайбрежие. Еталон на луксозния отдих, който всяка година привлича елита на европейския континент. Български туристи все по-често предпочитат да пътуват – на екскурзия или почивка, в този атрактивен регион. И ние им предоставаме още една такава възможност.Нашето предложение предоставя възможност, в рамките на 8 дни/ 7 нощувки, както за кратка ваканция на Лигурийското крайбрежие, така и за посещение на едни от най-забележителните места в три страни: Италия, Монако и Франция. Ето и подробностите.


от 227 €
на човек в двойна стая с включени самолетни билети, 3 нощувки със закуска

Пиза е град в Централна Италия, регион Тоскана. Той е главен административен център и на едноименната провинция Пиза. Разположен е на десния бряг на река Арно при нейното вливане в Тиренско море.


4

от 1050 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки със закуска в двойна стая

 Albergo Marmorata е бивш завод за хартия на скала директно на морето по крайбрежието на Амалфи. Той предлага хидромасажен басейн и ресторант с изглед към морето.