На море
На море
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

4

от 189 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на база All Incusive.

 Разположение: На километър от центъра на Синеморец, на 100 м от плажа.

Какво предлага Вашия хотел: Лоби с рецепция, безжичен интернет и сейфове срещу заплащане. Климатизиран основен ресторант, А-ла-карт ресторант, бар, дискотека (петък и събота- напитки срещу заплащане). Закрит басейн. Басейн с безплатни хавлии, чадъри шалтета и шезлонги, детски басейн и пул-бар. Шезлонгите и чадърите на плажа са срещу заплащане.


4

от 294 €
Цената е на човек и включва: 6 нощувки на база All Inclusve.

Разположение: На 2 км. от центъра на Обзор, директно на плажа.

Какво предлага Вашият хотел: Лоби с рецепция, лоби-бар, бар-салон, интернет секция (срещу заплащане). Основен ресторант с тераса и тематичен ресторант с българска кухня. Отопляем закрит басейн (отворен според климатичните условия). Два басейна с безплатни чадъри и шезлонги, отделен детски басейн, пул-бар и снек-бар. Шезлонгите и чадърите на плажа са без заплащане (в зависимост от наличността).


5

от 180 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая със закуска.

 Разположение: Гранд хотел Поморие се намира в североизточната част на гр.Поморие, на 15 минути от Международно летище Бургас и на 15 минути от най-големия черноморски курорт Слънчев Бряг. 

Хотелът е разположен между бреговете на Соленото поморийско езеро и Черно море и представлява уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център, футболен стадион и спортна зала.


4

от 156 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на база All Inclusive.

 Разположение: В централната пешеходна зона на курорта "Слънчев Бряг", на около 50 м. от плажа.

Какво предлага Вашият хотел: Лоби с рецепция, няколко отворени и завъншни посетители ресторанта, басейн с безплатни чадъри и шезлонги, детска секция и пул-бар. Шезлонгите и чадърите на плажа са срещу заплащане.


5

от 267 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на база All Inclusive.

Разположение: В северната част на Слънчев Бряг, на около 2,5 км. от центъра на курорта, на 150 м от плажа.

Какво предлага Вашият хотел: Луксозен хотел в общ комплекс с хотел Хелена Сандс. Лоби с рецепция и лоби-бар. Бар-салон с тераса. Интернет секция (срещу заплащане). Основен ресторант с тераса. Срещу заплащане - А-ла-карт ресторант с рибни специалитети, суши-ресторант, италиански ресторант в комплекса. Закрит, отопляем басейн с джакузи в Хелена Сандс. Басейн с безплатни хавлии, чадъри и шезлонги, детски басейн, пул-бар. Шезлонгите и чадърите на плажа са срещу заплащане.


3

от 164 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на база All Inclusive.

Разположение: На около 1 км. от центъра на курорта Златни Пясъци и на 250 м от плажа.

Хотелът: Лоби с рецепция, бар и сейфове под наем. Интернет секция срещу заплащане. Основен ресторант с тераса и А-ла-карт ресторант. Басейн с безплатни чадъри и шезлонги, детска секция, бар-басейн. Шезлонгите и чадърите на плажа са срещу заплащане.