Burj Al Arab
Ориент
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

Хотел „Burj Al Arab” се издига 321 метра над водата. Островът се намира на около 280 метра от сушата и е свързан с нея посредством вълнолом. Вълноломът свързва също така хотела с хотел „Jumeriah Beach Hotel”. Хотелът-символ на Дубай е неповторим не само със своята архитектура, но и с обслужването, което предлага. На 27-те етажа  на хотела са разположени изключителни апартаменти, обзаведени по последна дума на техниката - с дистанционното управление се включва телевизора, освтлението и се регулират завесите. На разположение на гостите в наетия от тях апартамент по време на престоя има лаптоп и принтер. Когато се позвъни на входната вртата, на телевизора посредством външна камера се вижда, кой желае да Ви посети.

 

Впечатление прави и лобито на хотела с гигантски аквариум.

Ресторантът “Al Muntaha” се издига 200 метра над  арабското голф-игрище и предлага невероятна, зрелищна гледка. Друг ресторант “Al Mahara” ще Ви накара да се почуствате като част от подводния свят. На разположение на гостите на хотела на сушата има частен плаж с ресторант.

За гостите на хотел „Burj Al Arab”, входът в аквапарк „Wild Wadi” е безплатен.

Хотелът предлага на своите гости 6 ресторанта – 2 от тях интернационални “Al Muntaha” и „Bab Al Yam”, рибен ресторант “Al Mahara”, арабско-средиземноморски “Al Iwan” и средиземноморски ресторант “Majlis Al Bahar”, разположен на плажа, барове, басейн, частен плаж (безплатен трансфер с голф-количка до плажа), фитнес. Хотелът разполага с огромен SPA център, разположен на  високите етажи с изглед към голф игрището, също така сауна, басейн, парна баня и джакузи.

Хотелът разполага с 202 стаи.

One Bedroom Deluxe Suite е с площ около 170 кв.м, разположен на две нива с отделни кътове за спане и сядане, баня с душ кабина, джакузи, вана, съблекалня, тоалетна за гости,телефон,факс, 2 големи телевизора с видео и  DVD, лаптоп и принтер, минибар, сейф,климатик. Стаите са с морски изглед.

Panoramic Suite, около 225 кв.м. предлага панорамна гледка към Персийския залив и плажа на Дджумейра. Обзавеждането е като на One Bedroom Deluxe Suite.

Гостите на хотел „Burj Al Arab” могат да ползват услугите на съседния хотел „Jumeriah Beach Hotel”-7 тенис корта, 3 корта за скуош. Срещу заплащане могат могат да се наемат водни ски, сърф, парасейлинг.


Изпрати запитване!

Свържете се с нас на e-mail: info@travellers.bg, тел. +359 52 604 104 или използвайте контактната форма по-долу.
Полетата с (*) са задължителни!