Гърция
Гърция
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС
от 973 лв.
Цена на човек в двойна стая за 7 нощувки и полет

 

Великолепни плажове, кристално чиста вода, прекрасен средиземноморски климат, красиви пейзажи, традиционна кухня и изобилие от исторически забележителности.


от 710 лв.
Цена на човек за 5 нощувки със закъска и полет

Санторини е едно от най-красивите места в Гърция. С многобройните си скали, издигащи се от морето, с изящните си снежнобели постройки и със заслепяващите панорами, романтичните залези и вулканични пясъчни плажове, едва ли някой ще се изненада, че островът е част от списъка със задължителните дестинации на много пътешественици.


от 869 лв.
на човек за 7 нощувки и директен полет от/до София

Остров Крит - това е кристално чисто море, величествени планини, древни градове и уникални музеи, впечатляващи пещери и проломи, известни от праисторически времена, мек климат, прекрасни плажове и съвременни хотели, очарователна провинция с малки селища, ярки традиции, отлична кухня и искрено гостоприемство.


от 218 €
Цена за двама за 7 нощувки на съответното настаняване

Полуостров Халкидики врязва своите три ръкава в дълбоките изумрудени води на Егейско море, сякаш представлява легендарния тризъбец на морския бог Посейдон. Всеки ръкав на полуострова има своя индивидуалност и своите тайни гледки, аромати, плажове, с които привлича и създава спомени, родени на места където морето целува зелената планина.


от 301 €
Цена за двама, 7 нощувки

Тасос (Θασος, Thasos) е гръцки остров в северно Егейско море. Красивата природа, кристалната вода, чистите плажове и съхранените гръцки традиции превръщат острова в желана дестинация, както за спокойна, така и за активна ваканция.
Наричан Зеленият остров, Тасос е истинско парче от рая – с маслинови горички, борове, кипариси и вечнозелени храсти.

Близостта му до континента (делят ги едва 7 км) е причина да е предпочитан за уикенд почивки.
Наблюдаван отдалече, Тасос прилича на потънала в морето планина, покрита със средиземноморски борове, кипариси и вечнозелени храсти.

За богатата история на града свидетелстват археологически находки из целия остров.
Град Лименас (на гръцки старото му име е било Тасос) - най-големият град на острова, е разположен в потънал в зеленина живописен залив.
Интересен е и археологическият музей в града, където могат да се видят предмети от VII век пр.Хр. до началото на миналия век. В Стария град се намират светилищата на Артемида и Дионисий, а на хълма са разположени Античният театър, Акрополът и храмът на Атина.


5

от 420 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на база полупансион

Разположен край частен пясъчен залив, този 5-звезден СПА комплекс се намира на плажа Paradise. Предлага климатизирани стаи с обзаведени балкони, 3 заведения за хранене, безплатен Wi-Fi и СПА зона за релаксация със закрит басейн..