Почивки
Почивки
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС
от 279 €
Цена на човек за самолетен билет с чекиран багаж, 4 нощувки в хотел по избор на полупансион, медицинска застраховка и туристическа обиколка с местен екскурзовод

Приказната Кападокия е историческа област в Турция, а името и произлиза от древната хетска дума „Katpatuka“, която означава „земя на красиви коне“. В тази вълшебна и красива част на Турция има толкова много неща, които ще ви впечатлят, че думите не стигат да се опишат.Просто трябва да ги видите и да усетите магическото присъствие из цяла Кападокия!


от 1228 €
*Цена на човек за самолетен билет, 7 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване, трансфери

Малдивите са едно от онези места на Земята, където бихте се връщали отново и отново в търсене на съвършеното спокойствие. Какво Ви очаква на Малдивите? Топли, прозрачни води, безкрайни рифове и срещи с интересни морски обитатели, уединението на бунгалата, незабравими изгреви и залезите.


от 876 €
Цена на човек за 7 нощувки на ол инклузив, полет от Мадрид и трансфери

*с включена безплатна анулация до 7 дни преди датата на пътуване

Плажовете, покрити с бял пясък, внушителни планински вериги, набраздени със зрелищни реки и водопади, соленоводни езера, изобилстващи от екзотични диви животни са само една малка част от облика на Доминиканската Република. Независимо дали търсите забавления, отдих или научно проучване, Доминиканската Република предлага безброй възможности.


от 1141 €
*Цена на човек за двойно настаняване, самолетен билет с чекиран багаж, летищни такси, трансфери, 7 нощувки, застраховка 'Отказ от пътуване' и медицинска застраховка, включващи Ковид

Бреговете на Занзибар са галени от водите на Индийския океан. Пясъците му са бели, а тюркоазените води се сливат с кристалносиньото небе. Невероятно красиво място, което си заслужава да посетите.


от 1278 €
Цена на човек за 7 нощувки на съответната база изхранване, самолетни билети и трансфери

Ако искате да избягате от света и да се отдадете на романтика и необятна красота, то вашето място са Малдивите. Въпреки своята изолираност те разполагат с всички удобства, покриващи най-висок стандарт.


от 990 €
Цена на човек за полет от/до Мадрид, трансфери и 7 нощувки на база ол инклузив

*без депозит и с включена безплатна анулация до 7 дни преди датата на пътуване

Палми, море, коктейли, екзотични ястия, блажено мързелуване и разходки сред разкошна природа – Пунта Кана, Доминикана (Punta Cana, Dominicana) е раят на земята. Pядко има място, което е успяло да запази природата си непокътната, като същевременно предлага многобройните удобства на големите хотелски комплекси.