Почивки
Почивки
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС
от 875 €
цена на човек за 8 нощувки, със закуска и полет от/до София

 

Цена на човек от  875 Eвро

 

8 нощувки

 

С полет от/до София

 

Период на пътуване:  от 01 ноември 2019 до 31 март 2020.

 

Промоцията е валидна за резервации и продажба до 07.08.2019 г.!

 

Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската, промоционална класа. Пакетната цена за пътуването е валидна при наличие на свободни места по тази класа и в хотелите и подлежи на препотвърждение за всяка отделна заявка.


от 799 €
Цена на човек за 7 нощувки на All Inclusive и полет от/до Мадрид

Пакетна почивка за Пунта Кана с полет от/до Мадрид

Цена на човек за 7 нощувки в двойна стая, полет и трансфер - от 799 евро


Доминиканска Република – страна с девствени перлено-бели плажове, живописни хълмове, прорязани от бистри потоци и красиви водопади, разкошни градини с цъфтящи орхидеи, екзотични птици и пищни пъстри карнавали. Пунта Кана е една от най-добрите плажни дестинации на Карибите. Тук Ви очакват плажовете от Вашите мечти. Насладете се на ласкавите лъчи на слънцето и милувката на океана... Отпийте глътка ром на спокойствие в сянката на полюшващите се палми... Гмурнете се в тюркоазените води сред корали и екзотични рибки... Спуснете се в ритъма на меренге и бачата във възпламеняващо карибско шоу... Запазете слънчеви спомени от екзотична Доминикана...


от 505 €
Цена на човек за 5 нощувки със закуски и самолетен билет

Бейрут – старинен, модерен… любим

Бейрут е столица, най-голям град и главно пристанище на Ливанската република. Населението на града е около  2,1 млн. души.

Има много причини, за да посетите Бейрут, а някои от основните са следните:


от 866 €
Цена на човек за 8 нощувки със закуски, трансфери и полет от/до София

Цена на човек от 866 евро

8 нощувки

С полет от/до София

 

 

Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската, промоционална класа.
Пакетната цена за пътуването е валидна при наличие на свободни места по тази класа и в хотелите и подлежи на препотвърждение за всяка отделна заявка.


от 705 €
Цена на човек за 5 нощувки и полет от Германия

ЛА ГОМЕРА


Има си причини островът да е привлекателен. Първо, Ла Гомера е много близо до Тенерифе. Второ, има богато историческо минало – корабите на Христофор Колумб са тръгнали оттук да търсят Западна Индия. След него всички испански галеони са използвали този път заради пасатите. Трето, тук се намира един от 14-те национални парка на Испания – Гарахонай. Той е обявен от ЮНЕСКО за световно наследство, защото опазва древна лаврова гора, която не може да се види никъде другаде в Европа – тя е била широко разпространена по крайбрежието на Средиземно море, но е изчезнала с динозаврите. Четвърто, островът може да бъде кръстосан пеша, което правят много чужденци. Фактически хората идват като туристи, а после, привлечени от жизнения стандарт, решават да си купят земя или стара къща, която по-късно поправят по своя идея.


от 560 лв.
Цена на човек за 6 нощувки

Обиколен тур WONDERLAND EURASIA 2019 - Комбинирана програма с 6 нощувки, отиване с автобус през Истанбул, връщане с полет от Анталия! По време на тура се посещават Истанбул, Изник, Бурса, Ескишехир, Коня и Анкара.