Почивки
Почивки
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС
от 245 лв.
Цена за двойна стая със закуска

Радостта от слънцето и морето никога не е била толкова близо. В хотел Блу Бей ще откриете най-доброто обслужване и приятелски настроен персонал.


от 329 €
Пакетна цена на човек за 3 нощувки със закуска и полет от/до Варна

ДУБРОВНИК
ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ ОТ ВАРНА
05 - 08 септември 2020 г. / 4дни - 3 нощувки /

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК - ОТ 329 ЕВРО


от 968 лв.
Цена на човек за 7 нощувки и полет

Предлагаме Ви едно магическо пътуване до Адриатическото крайбрежие, което ежегодно привлича милиони туристи със своите природни забележителности и културно наследство от Античността, Ренесанса и Средновековието.


от 710 лв.
Цена на човек за 5 нощувки със закъска и полет

Санторини е едно от най-красивите места в Гърция. С многобройните си скали, издигащи се от морето, с изящните си снежнобели постройки и със заслепяващите панорами, романтичните залези и вулканични пясъчни плажове, едва ли някой ще се изненада, че островът е част от списъка със задължителните дестинации на много пътешественици.


от 501 €
Цена на човек за 4 нощувки със закyски, вечери и самолетен билет с малък ръчен багаж

Рим, Тоскана, Венеция, Сан Ремо... Истинска звездна колекция, която носи славата на Италия като туристическа страна по целия свят. Но красотите на Апенините имат и своето продължение в живописните италиански езера и накацалите по тяхното крайбрежие кокетни курортни градчета. Предлагаме ви едно романтично пътуване до тези перли на италианския туризъм и разходка из Лугано - швейцарският „Монте Карло”.


от 360 €
Цената е на човек и включва 7 нощувки с изхранване според програмата и полет

Усетете магията на феномена Кападокия!
Насладете се на запомнящи се гледки от най-красивите кътчета на Турция!