България
България
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

4

от 164 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на база All Inclusive.

Разположение: Хотелът е разположен директно на плажа на бившия къмпинг „Нестинарка”. На 2 км от центъра на Царево, регулярна връзка с градски транспорт.

Какво предлага Вашият хотел: Лоби с рецепция и бар, мини-маркет, интернет зала (срещу за плащане). Основен ресторант. Басейн с безплатни чадъри, шалтета и шезлонги, детски басейн и снек-бар. Шезлонгите и чадърите на плажа са срещу заплащане.


4

от 25 €
На човек в двойна стая за 1 нощувка на база All Inclusive.

Този ваканционен комплекс е на 300 метра от плажа в Златни пясъци. Има уелнес център, няколко басейна и спортни съоръжения. Предлага също ресторант. На разположение има ол инклузив пакети.

Светлите стаи в хотел Атлас са със самостоятелна баня. Всяка стая включва климатик, кабелна телевизия, телефон и минибар.

Хотел Атлас предлага забележително разнообразие от удобства на място, включително и ресторант, лоби бар, открит и закрит плувен басейн с детска зона, 2 водни пързалки и детска площадка.


4

от 189 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на база All Incusive.

 Разположение: На километър от центъра на Синеморец, на 100 м от плажа.

Какво предлага Вашия хотел: Лоби с рецепция, безжичен интернет и сейфове срещу заплащане. Климатизиран основен ресторант, А-ла-карт ресторант, бар, дискотека (петък и събота- напитки срещу заплащане). Закрит басейн. Басейн с безплатни хавлии, чадъри шалтета и шезлонги, детски басейн и пул-бар. Шезлонгите и чадърите на плажа са срещу заплащане.


4

от 294 €
Цената е на човек и включва: 6 нощувки на база All Inclusve.

Разположение: На 2 км. от центъра на Обзор, директно на плажа.

Какво предлага Вашият хотел: Лоби с рецепция, лоби-бар, бар-салон, интернет секция (срещу заплащане). Основен ресторант с тераса и тематичен ресторант с българска кухня. Отопляем закрит басейн (отворен според климатичните условия). Два басейна с безплатни чадъри и шезлонги, отделен детски басейн, пул-бар и снек-бар. Шезлонгите и чадърите на плажа са без заплащане (в зависимост от наличността).


5

от 180 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая със закуска.

 Разположение: Гранд хотел Поморие се намира в североизточната част на гр.Поморие, на 15 минути от Международно летище Бургас и на 15 минути от най-големия черноморски курорт Слънчев Бряг. 

Хотелът е разположен между бреговете на Соленото поморийско езеро и Черно море и представлява уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център, футболен стадион и спортна зала.


4

от 156 €
Цената е на човек и включва: 7 нощувки в двойна стая на база All Inclusive.

 Разположение: В централната пешеходна зона на курорта "Слънчев Бряг", на около 50 м. от плажа.

Какво предлага Вашият хотел: Лоби с рецепция, няколко отворени и завъншни посетители ресторанта, басейн с безплатни чадъри и шезлонги, детска секция и пул-бар. Шезлонгите и чадърите на плажа са срещу заплащане.