Мистичният чар на Виетнам с полет от Варна
Виетнам
tui@trаvellers.bg
ТРАВЪЛЪРС

Седемдневна почивка във Виетнам с полет от/до Варна и период на пътуване 20.11-28.11

Цена на човек от 854 евро

 Прекарайте една незабравима почивка на едно от най-красивите места в света. ВИЕТНАМ - Непроходими джунгли, речни делти, безкрайни плажни ивици, оризови полета и високи върхове. Всичко това Ви очаква в екзотичната страна. Оказва се , че тази социалистическа република е обявена за най-сигурната и привлекателна страна за почивки през 2003 г.,а Халонг бей е признат от ЮНЕСКО през 1994 г. за световно природно богатство заради уникалния пейзаж. Реките са съществен фактор в живота на виетнамците. Не само защото благодарение на водата изкарват прехраната си с отглеждането на ориз. В страната има цели селища, разположени върху вода. Традиционното изкуство във Виетнам е театър на танцуващи върху водата марионетки.

Виетнам е единственото място в света, където се изповядва религията каоизъм. Символът й е окото, през което се стига до сърцето. Храмът на вярата е пъстър, във всички цветове на дъгата. Сградата е без прозорци, просторна и светла. Последователите на каоизма вярват в един Бог и приемат всички подобни религии, между които и християнската.

Виетнам  е забележителен с красивата си природа, древните храмови комплекси, хубавите хотели с високо качество на обслужването и ниски цени.  Тук ще откриете уникални плажове и големи възможности за активен отдих – като евтиния дайвинг, съчетан с изобилие на екзотични подводни обитатели. Хубавата местна храна също привлича много ценители на екзотиката. Възползвайте се от възможността да се докоснете до историята на хилядолетните цивилизации по тези земи, отправяйки се на опознавателни екскурзии. Виетнам със сигурност ще остане в спомените ви с топлото слънчево време, интересните пътешествия и незабравимите впечатления!

 

Хотели по програмата:

1. Golden Coast Resort & Spa 4* - цена на човек от 854 Евро на база закуска

http://www.goldencoastresort.com.vn/

2. Amaryllis resort & Spa 4* - цена на човек от 924 Евро на база закуска

http://www.amaryllisresort.com/

3. Ho Tram Beach Boutique Resort & Spa 4*- цена на човек от 969 Евро на база закуска 

http://www.hotramresort.com/ 

4. Alma Oasis Long Hai 4* - цена на човек от 1166 Евро на база закуска

http://almaoasislonghai.com/ 

 

Цените са на човек и включват :

 • самолетен билет Варна - Хо Ши Мин - Варна (през Истанбул)
 • 7 нощувки със закуски в съответния хотел
 • трансфери от/до летище

  ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

  •  Медицинска застраховка 
  •  Разходи от личен характе
  • Цената не включва виза за Виетнам

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 

Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници.

Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската Economy класа. Пакетната цена за пътуването е  валидна при наличие на свободни места през цялата календарна година

Цените са платими в лева, в брой или по банков път

 

Пълна информация относно програмата , както и други опции за настаняване /други дати на тръгване и хотели/можете да получите от служителите в офиса. 

 


Изпрати запитване!

Свържете се с нас на e-mail: info@travellers.bg, тел. +359 52 604 104 или използвайте контактната форма по-долу.
Полетата с (*) са задължителни!